Internationell e-handel - här får du råden

På vårt frukostseminarium Morgondagens E-handel i fredags var det fullt hus. Detta är andra året i rad som vi kör denna seminarie-serie. Alltid med start i Stockholm och med fortsättning i Göteborg och Malmö senare i år.

Vi arrangerar det tillsammans med vännerna på Bring och Ateles - därav twittertagen #eBAD15 (BringAteleles, DIBS). Årets upplaga har speciellt fokus på internationell e-handel. 

E-handelsskolan i 5 avsnitt - för dig som vill starta e-handel

Tillsammans med tidningen Driva Eget, hemsideleverantören Snowfire, affärssystemet Specter och logistikföretaget Postnord har vi skapat E-handelsskolan. Den består av 5 videoavsnitt på 7-10 minuter där experter och webbutiker berättar om sina erfarenheter för Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman.

E-handelsskolan: Så tar du betalt på nätet

Tillsammans med tidningen Driva Eget har vi gjort en e-handelsskola i formen av korta videoklipp. Idag kan du se avsnitt nummer två som handlar om betalningar i din nätbutik. 

Jag ger tips och råd och vi går igenom:

Video: 7 problem för e-handel och 7 lösningar

På Världens Farligaste Möte 2013 i Göteborg pratade jag om de sju vanligaste orsakerna till att konsumenterna avbryter sina köp och vad vi kan göra åt det. Dessutom munhöggs jag lite med moderatorproffset Magnus Höij.