seb_1.jpg

Sedan en tid tillbaka har SEB Direktbetalning stöd för återbetalning. Tidigare har man varit tvungen att genomföra återbetalningen manuellt genom att logga in i Internetbanken vilken medfört en hel del merarbete för många kunder. Vi har under många år diskuterat detta med SEB och äntligen har vi nu stöd för detta. 

Det är bara om du använder parametern "paytype" som du behöver göra någonting för att det ska fungera. Då ändrar du från "SEB" till "SEB_A". 

Om du inte lyckas göra återbetalningar på SEB Direktbetalningar så maila vår support:support@dibs.se

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Numera använder jag mycket av min tid åt att vara föreläsare om e-handel, moderera evenemang eller delta i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se eller ringer 0709-370 420.

Kommentarer