Content Marketing - Christer Pettersson, Arvato

Frukostseminarium: Content marketing med Christer Pettersson

Vi på DIBS höll ett fullsatt frukostseminarium där vi hade vi besök av Christer Pettersson från Arvato. Christer, som har en bakgrund från bland annat Apollo och IDG och numera e-handelschef på Arvato, berättade om möjligheterna med content marketing. Tanken är att du fyller på med innehåll i form av blogginlägg, instruktionsfilmer eller guider för att öka värdet för kunden att besöka just din site. 

5 enkla content marketing-tips 

Christer delade med sig av 5 enkla råd för att du ska lyckas med din content marketing (eller innehållsmarknadsföring), se filmen nedan från seminariet:

 

Dagens presentation finner du här: 

content-marketing-fr-e-handel-frukostseminarium-dibs-och-arvato-financial-solutions-26-april-2016-1-638.jpg

Content marketing för e handel - frukostseminarium DIBS och Arvato financial solutions 26 april 2016 from Christer Pettersson

Vill du ha fler tips på hur du kommer igång med din webbutik? Hämta vår e-bok gratis som guidar dig genom 10 enkla steg. 

La
Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på DIBS och för vårt moderbolag Nets. Bland annats så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se. Texta eller ring på 0709-370 420.

Kommentarer