webinarboys_blogg.jpg

 

Har du just börjat med att ta betalt med DIBS? Då ska du titta på webinaret som Andreas Gerdin och David Henningsson från DIBS support spelat in. De går igenom grunderna i DIBS Administration och visar hur de hanterar transaktioner och ger dig några andra bra tips. Under webinaret ställde lyssnarna många frågor och inte riktigt alla hanns med under programtiden. Nedanför filmen hittar du en sammanställning över alla frågor och svar. Om det är något du undrar över efter att ha sett webinaret kan du maila support@dibs.se så får du hjälp.

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Numera använder jag mycket av min tid åt att vara föreläsare om e-handel, moderera evenemang eller delta i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se eller ringer 0709-370 420.

Kommentarer