nu_borjar_irce15-1.jpg

Amazon, mobilhandel, B2B och sociala medier. Det är några ämnen som kommer avhandlas under #IRCE15, Internet Retailer Conference and Exhibition. Under fyra dagar samlas 10.000 deltagare från 40 länder för att inspireras, diskutera och umgås. 

Det är tredje året jag åker på IRCE och precis som vanligt kommer jag och Arne Andersson från PostNord att rapportera hem de viktigaste trenderna. Enklast följer du våra rapporter via bloggen här på DIBS och på  e-handelsbloggen.nu. Dessutom rapporterar vi på twitter - följ @patrikmulleroch @arnepaposten så får du senaste nytt från Chicago. Här nedan ser du vår inledande videorapport:

nu_borjar_irce15.jpg

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på DIBS och för vårt moderbolag Nets. Bland annats så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se. Texta eller ring på 0709-370 420.

Kommentarer