DIBS Blogg

Fem råd - så lyckas du med content marketing

[fa icon="calendar"] 2016-apr-26 10:00:00 / by Patrik Müller

Patrik Müller

arvato_christer_pettersson_content_marketing.png

På dagens fullsatta frukostseminarium hade vi besök av Christer Pettersson från Arvato. Christer, som har en bakgrund från bland annat Apollo och IDG och numera e-handelschef på Arvato, berättade om möjligheterna med content marketing. Tanken är att du fyller på med innehåll i form av blogginlägg, instruktionsfilmer eller guider för att öka värdet för kunden att besöka just din site. 

Christer gav 5 tips för att du ska lyckas med din content marketing:

 

Här finns presentationen om content marketing:

 

content-marketing-fr-e-handel-frukostseminarium-dibs-och-arvato-financial-solutions-26-april-2016-1-638.jpg

Content marketing för e handel - frukostseminarium DIBS och arvato financial solutions 26 april 2016 from Christer Pettersson

 

 

Topics: content marketing, video

Patrik Müller

Written by Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Numera går mycket av min tid åt att vara ute och föreläsa om e-handel, moderera evenemang eller delta i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på patrik.muller@dibs.se eller ringer 0709-370 420.

Subscribe to Email Updates